Now Reading
Mitt år med Maia del 4

Mitt år med Maia del 4

  • Arvida ska sluta på Maia! Det är därför hon nu i fyra delar skriver om sitt år med Maia, en förstås coronamärklig men också rolig tid. Det här är del 4 av 4 och kommer att handla om nya öppningar, nya tider... samt tacka läsarna för den här tiden.

Nu är vi inne på sommaren och hösten 2021. Sommaren kom ju till slut. Den var det där välbehövliga andhålet, fysiskt och psykiskt miljöombyte. Det började bli normalt igen. Vad nu det är. Jag hade helt klart glömt bort hur ”normalt” känns. Inte hittat tillbaka till det än, tror jag. Men det är så skönt att slippa dumstirra in i människor ansikten på skärmar hela dagarna. Att få dumstirra på dem IRL.

Vad jag gjorde på semestern behöver jag kanske inte gå in på här, men texter har lämnats in från soliga balkonger, stränder och stugor i skogar. Lyssnande på sommarprat ledde till en artikel om Talets alternativa sommarprat och en djupdykning i Lap See Lams drömska program om kinakrogars historia i Sverige. Den snöpliga förlusten i OS-finalen i damfotboll fick mig att lyfta fram nyheten om Asllanikontraktet, där Kosovare Asllani tillsammans med ett bilföretag torgfört ett jämställdhetskontrakt. Lite kosovarisk nutidshistoria kom med också. 

————————————————————————————————–

FÖR ATT LÄSA MER – PRENUMERERA PÅ TIDNINGEN MAIA
Kontakta oss HÄR för att teckna en prenumeration
PRISER
Tre månader – 199kr
Halvår – 299kr
1 år – 499kr
1 år (e-tidning) – 399kr

 

© 2020 ALL RIGHTS RESERVED - MAïA .
Scroll To Top